Miguel Torres Chile
Miguel Torres aloitti viinien valmistuksen Chilessä vuonna 1979. Hän oli ensimmäinen Chileen sijoittanut eurooppalainen tuottaja ja toi mukanaan modernin viininvalmistuksen menetelmät. Tänä päivänä Torresin talo Curicossa tunnetaan erityisesti eettisen kaupan projekteistaan.
Miguel Torres Cordillera Cabernet Sauvignon
Luonnonmukaisesti viljellyt rypäleet on kerätty Maipon viinialueelta. Viini on ollut kuorikontaktissa 20 päivää ja käynyt 7 päivää terästankeissa 28 °C asteessa. Viini on kypsynyt 12 kuukautta ranskalaisessa tammessa, josta 30% uutta tammea ja 70% vanhaa. Viini sopii vegaaneille ja on eettisen kaupan sertifioima.
Viinin kuvaus
Mehevän täyteläinen viini, tuoksussa karhunvatukkaa ja hitunen nahkaa. Maultaan elegantti, pehmeä tanniinen, tasapainoinen, hedelmäinen ja mausteinen.