Cielo e Terra
Cielo e Terra on vuonna 1908 perustettu perheyritys, jonka johdossa on nykyisin suvun neljännen sukupolven edustaja, Pierpaolo Cielo. Yritys valmistaa viininsä Colli Bericin osuuskunnan yli 2000 viljelijän rypäleistä Venetossa, sekä yhteistyöprojektien kautta monilla muilla Italian viinialueilla.
Cielo e Terra panostaa voimakkaasti vastuullisuuteen ja tuotekehitykseen. Tutkimustilalla Corlanzonessa yritys kehittää tulevaisuuden vaatimuksiin soveltuvia viiniköynnöksiä ja viininviljelymenetelmiä, jotka lisäisivät luonnonmukaisuutta heidän toiminnassaan.
Cielo Prosecco ”Blu Collection”
Kauniin pullon koristeet tuovat mieleen meren aallot. Rypäleet ovat kasvaneet timanttikaupastaan tunnetun Vicenzan kaupungin lähettyvillä. Rypäleet on kerätty käsin ja puristettu hyvin lyhyen maseraation jälkeen käymään terästankeissa alle 20°C lämpötilassa. Toinen käyminen Proseccon valmistuksen mukaisesti charmat-menetelmällä.
Viinin kuvaus
Vaalea ja vihertävä väri. Raikas sitrusten ja päärynän sävyttämä tuoksu on hedelmäinen ja herkullinen. Miellyttävä maku on pirteän hapokas ja raikas.
Viinin käyttö
Mainio aperitiivi, joka kuivan, raikkaan hapokkaan ja aromikkaan luonteensa vuoksi sopii mainiosti myös ruokapöytään alkupalojen merenherkkujen, ja italian keittiön antimien kumppaniksi.