Famille Perrin
Perrinin perhe on tuottanut viinejä Etelä-Rhônessa viime vuosisadan alusta. Viinejä tehdään luonnonmukaisesti ja maaperää kunnioittaen: suku on alueen suurin luomu-tuottaja. Luomutuotantoa heillä on ollut 50-luvulta ja biodynaamista 70-luvulta asti. Puikoissa on tätä nykyä Perrinin suvun neljäs ja viides sukupolvi. Suvun hallinnassa on kaikki viinitarhalta kaupan hyllylle asti, taitoa löytyy viljelystä markkinointiin. Perrinillä on palstoja ympäri Etelä-Rhônea, ja erityisen taitavia he ovat blendauksessa – suku pystyy tuottamaan uniikkeja, luonteikkaita ja alueelle tyypillisiä viinejä riippumatta tyylistä tai hintapisteestä. Viinisuku omistaa myös La Vieille Ferme -tuotemerkin.
Famille Perrin Châteauneuf du Pape Les Sinards
Les Sinardsin rypäleet kerätään Famille Perrinin omistaman Beaucastel-huipputarhan nuoremmista köynnöksistä. Lisäksi rypäleitä tulee kahdelta naapuritarhalta. Nuoremmat köynnökset tuottavat vanhempiin verrattuna vähemmän konsentroituneita rypäleitä, joten Les Sinards on tyyliltään helpommin lähestyttävä ja nuorekkaampi kuin lippulaivaviini Château de Beaucastel. Grenache-vetoinen Les Sinards säilyttää kuitenkin saman eleganssin. Viini on kypsynyt suurissa foudre-tynnyreissä kahden vuoden verran.