Famille Perrin
Perrinin perhe on tuottanut viinejä Etelä-Rhônessa viime vuosisadan alusta. Viinejä tehdään luonnonmukaisesti ja maaperää kunnioittaen: suku on alueen suurin luomu-tuottaja. Luomutuotantoa heillä on ollut 50-luvulta ja biodynaamista 70-luvulta asti. Puikoissa on tätä nykyä Perrinin suvun neljäs ja viides sukupolvi. Suvun hallinnassa on kaikki viinitarhalta kaupan hyllylle asti, taitoa löytyy viljelystä markkinointiin. Perrinillä on palstoja ympäri Etelä-Rhônea, ja erityisen taitavia he ovat blendauksessa – suku pystyy tuottamaan uniikkeja, luonteikkaita ja alueelle tyypillisiä viinejä riippumatta tyylistä tai hintapisteestä. Viinisuku omistaa myös La Vieille Ferme -tuotemerkin.
La Vieille Ferme Rouge
Rhônen laaksosta tulevat La Vieille Ferme -viinit ovat moderneja ja hedelmävetoisia yleisviinejä, joita on valmistettu jo vuodesta 1970 asti. Rypäleet kerätään korkealta, kalkkikivipitoisilta, Mont Ventoux’n rinteiltä. Viini on raikas, hedelmäinen ja tasapainoinen.
Viinin kuvaus
Rubiininpunainen väri. Tuoksussa on orvokkia, mausteisuutta, mustaherukkaa ja kirsikkaa. Pehmeät tanniinit ja marjaisen ryhdikäs maku.
Viinin käyttö
Yleisviini seurusteluun ja miedoille liharuoille.